Akcija

€16.99

€26.96

Vrt Solar Powered Ultras onic Prostem Živali Repeller Senzor Gibanja, Bliskavica, Pes, Mačka, Zajec, Rakun Živali Dispeller

Podaj mnenje

{infomodule}

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: Zelena

Napajanje: Sončne elektrarne in 4 x AA Velikost baterije za polnjenje Ni-MH za ponovno Polnjenje

Nazivna Napetost: 1.2 V

Nazivna Moč: 4W

Rdeča LED: Označuje enota je vključena

Polnilni tok: 250mA(polnilnik izbor: 5V, 500mA-1A)

Infrardeči Senzor Kota: 110 stopinj

Obseg zaznavanja: 6-8 metrov glede na velikost živali (večje velikosti, večji obseg)

Frekvenca: 25-61KHz

Velikost: (L)X(W)X(H) 13x5x12cm / 5.12x1.97x4.72in (pribl.)

Značilnosti:

● Občutljivost in Multi-Frequency Mode : naprava bo začela delovati, ko počasi premikajoči se motivi zazna in se vrniti v način spanja na običajnem času.Določite lahko različne občutljivosti načini in nastavite način glede na vaše potrebe.Različne frekvence, se lahko učinkovito uporablja na različnih živali.Lahko nastavite frekvenco za določanje območja območje.Priporočljivo je, da se poveča občutljivost za višjo nastavitev.

● Sončne Energije in USB Kabel za Polnjenje : To je sončne celice na vrhu naprave, ki jih lahko z lahkoto plačati.Produkt uporablja sončno energijo za polnjenje baterije, ali se lahko zaračuna 5V-1A vrata, to se lahko uporablja za hitro polnjenje, ko sončne energije ne more napolniti moči v času.Primeren za kraje, kjer je težko zagotoviti moč, kot so njive, vrtovi, zelenice, nasade, dvorci in sadovnjaki.

● Okolju prijazno in nepremočljiva : PIR gibanje aktivira repeller zagotavlja human način za odganjanje nezaželenih živali proč.Nobenih strupov ali pasti.Eco-friendly.Neškodljiv za ljudi in okolje.To je nepremočljiva, vam ni treba skrbeti, da ne morejo delati v deževne dni.

● Enostavno za Namestitev : Postavite repeller usmerjena proti območja, ki ga želite zaščititi, izberite vaš želeni način, potem lahko vstavite repeller v tleh.Oblikovan je z 2 visi luknje, popraviti spike vložek na enoto, ki vam omogočajo, da visi na predmete, kot so drevesa, ograje in zidove, da se zagotovi najboljši učinek.

Delovanje:

- Močan ultrazvočni val do plašiti živali.Valovi se aktivira, ko žival vstopi PIR Senzor obseg in potem živali neprijetno in bo pobegnil iz območja.

- Močno utripa belo-LED prestrašiti živali.Močna utripajoča bela LUČKA se vključi, ko žival vstopi v območje, nato pa živali bo strah in beži proč.

- Znak za polnjenje funkcija: med polnjenjem lučka počasi utripa.Ko je polnjenje je zaključeno, lučka ugasne.

Pozor:

1.To se zgodi, da človekove lahko slišite del svojem območju.Tako bi se na napravi, kot je daleč, kot je mogoče iz človeškega življenja kraja.Naprave ne nameščajte v otroke in zaliv igranje tleh področju.

2. Ne prikriti PIR senzor ali Sončne celice.

3. Za čiščenje naprave uporabite vlažno mehko in blago milo z vodo.Za čiščenje ne uporabljajte kemikalij ali abrazivnih čistil, ki lahko poškodujejo napravo.

4. Dolžina dela, ki je odvisna od frekvence bo baterija nizka, in ta ne bo delovala na sprožilec.Če sprožilec je preveč pogoste.

5. Priporočamo, čas polnjenja v 4-5 ur ali lahko počakajte, da indikator polnjenja ne sveti.

OPOMBA: Če želite zagotoviti zmogljivosti izdelka, prosimo, polnjenje izdelek za 1-2 ur pred uporabo ali 4-5 ur na soncu.

Paket Je Vključeno:

1 x Živalskih Repeller

3 x Kupu

1 x USB Kabel

1 x angleški Uporabniški Priročnik

(razen druge dekoracije)

Oznake: zajec stuf, opozorilo obodu, gsx600f suzuki, chrome trax, mačka spray repeller, pes scarer, sola vrtne luči, sončne živali repeller dela, živali vode repeller, sončno toplo
Nastavite Vrsto No
Vrsta Škodljivcev Drugo
Repelenti Tip Ultrazvočno Škodljivcev Repellers
Nazivna Napetost 1.2 V
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Podobni izdelki