Akcija

€3.48

€5.36

Super Močne Vezi Spray Anti-Pušča Tesnilo Spray Leak-pastmi za Popravilo Spray Vodotesno Lepilo Agent

Podaj mnenje

Veseli smo, da vam ponudimo IZDELEK, ki bo ZLAHKA in TAKOJ PEČAT in POPRAVITI ZDROBLJEN POVRŠIN.Z uvedbo Super Močne Vezi Spray .

Super Močne Vezi Spray je INOVATIVEN SPRAY, ki UČINKOVITO TESNILA in POPRAVILA zlomljenih površin.To je VODNI osnovi tesnilnih mas, ki je PAINTABLE in se lahko UPORABLJA za NEPREMOČLJIVA najrazličnejše POVRŠINE.

To ZAGOTAVLJA TEŽKA, vendar PRILAGODLJIV PLAST ZAŠČITE, UPORABLJENE POVRŠINE.To je RAZPOKA DOKAZ, UPORABLJA pa se lahko na MOKRIH POVRŠINAH z VISOKO MOČ VEZAVE.To je PREGLEDEN in je NE-PORUMENELOST SNOVI.

Močan tesnilnih mas, Spray je MOČNO LEPILO DEJANJE, ki ga je mogoče ENOSTAVNO in HITRO VEŽEJO na VEČINI POVRŠIN, ki je IZPOSTAVLJEN in je še POSEBEJ UPORABNO pri čemer je POTREBNA ZAŠČITA.

UPORABITI jo je mogoče in ZAGOTAVLJAJO VRSTO ZAŠČITE, ki je POTREBNA v NOBENEM TRENUTKU.To je DOLGOTRAJNO in STALNO.

To je PRIMERNA za TESNJENJE SPOJEV in VRZELI in RAZPOKE in se lahko UPORABLJA za VSE GRADBENE MATERIALE.To se lahko UPORABLJA za POSLIKANO in NE-POSLIKANE POVRŠINE.To je, ki NE ONESNAŽUJEJO okolja.Je brez vonja.To je VARNA in nestrupen.

Tehnični podatki: Volumen: 30 ml Velikost: 10.5*2.7 cm Material: Polimer-Polimer Teža: 45 g PAKET VKLJUČUJE:

Super Močne Vezi Spray x 1

Oznake: lepilo super, silikonski spray, spray nepremočljiva, lepilo flex nepremočljiva, anti puščanja tesnila spray, super lepilo za močno velike, puščanje dokazilo škropljenja, tesnilnih mas, silicij, tesnilnih mas, spray, nasvet kleber
DIY Dobave Vodovodne
Številka Modela Anti-Pušča Tesnilo Spray
Vrsta Silikonsko Tesnilo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Podobni izdelki