Akcija

€29.92

€32.17

Najboljše Cene lexia 3 921815C Firmware Diagbox V7.83 Lexia3 PP2000 V48/V25 lexia-3 OBD2 Avto Orodje za Diagnostiko,

Podaj mnenje

Podprti Jeziki:

Angleški, Nemški, Francoski, Japonski, Ruski, Španska, Portugalski, Švedski, Turški, Nizozemski, Poljski, Italijanski, Madžarski, Grški, Češka.

Obvestilo:

Diagbox samo programska oprema, ki se namesti v win 7 sistem 32-bitni.Ko nameščate programsko opremo, pls blizu vaše protivirusne programske opreme in požarnega zidu.drugače protivirusne programske opreme in požarnega zidu bo uničil programske opreme in vaš pc sistem .

Najnovejši Diagbox V7.83 nadgradnjo

1.Odprite CD ,bo to kaže Najnovejši V7.83 angleško Različico posodobitev, popravek.

2.Teči Diagbox ,Diagbox z Multi-Language,izberete lahko Jezik, ki ga potrebujete za namestitev programske opreme

3.Nameščanje DiagBox

4.Diagbox V7.02 do V7.82 Geslo: Scary01

V7.83 Geslo: Maitresox01

posodobitev opozorilo: prosimo, cut datoteko "C:AWRoot\bin\fi\APPDIAG.SYS" pred posodobitev in nato kliknite posodobi paket!ko dokončate posodobitev prosim prilepite cutted datoteke nazaj v prejšnjo mapo.ki lahko prepreči aktiviranje problem.

Izdelek Podrobnosti:

To je trgovec diagnostični skener za celovito C itroen in P eugeot avtomobilov diagnostiko.To lahko storite vse, kot pooblaščeni prodajalec ne.To diagnostika programske opreme vam omogoča, da opravite popolno diagnozo vse od leta 1995 do leta predstavi modele.To se izvede preko OBD-II priključek (ki se nahaja v bližini volan) ali prek določenega izdelovalca priključek (le za starejše avtomobile, pre-2001).

Funkcija:

Za razliko od drugih univerzalni avto optičnega orodja, ki samo berejo troublr kode, ta programska oprema izvaja skoraj VSE funkcije kot prodajalca diagnostično orodje.Naše diagnostični vmesnik vsebuje K-Line multiplexor, CAN-BUS vmesnikov in SAE J1850 bus (tako PWM in VPW).

Naslednje diagnostične funkcije so podprte:

Preberite identifikacija

Prikaže popolno identifikacijo kontrolno enoto, e.g.številka dela, programske/strojne opreme, različice, proizvajalec, itd...

Preberite težave kode

Prikazane vse shranjene in nerešenih težav kode s popolnim opisom (npr. "Železniški tlak prenizek tlak").

Program podpira poročilo tiskanje ali kopiranje na odložišče.

Jasno, težave kode

Ta funkcija izbriše vse shranjene težave kode in druge diagnostične informacije.

Auto-scan (popoln avto skeniranje/testni)

Zazna vse Ekujih (elektronski nadzor enot), nameščenih v avto in se glasi: vse diagnostične kode napak.

Izmerjene Vrednosti

Program prikaže v živo Podatki, kot so Hitrost Motorja, napetost Akumulatorja, Oxygen Senzor, Temperatura Hladilne tekočine, itd.Vrednosti so lahko prikazani v grafu 9 vrednosti hkrati, ali celoten seznam (vse izmerjene vrednosti).Zapisovanje v datoteko, ki je tudi podprla, ki omogoča uporabo brez povezave analizo.

Pogon test

Pogon test aktivira posebno pogona (e.g.vklop črpalke za gorivo, zaklepanje/odklepanje kolo, zaklepanje/odklepanje vrat, cut off, goriva, itd..)

Programiranje funkcije/Prilagajanje

Ta lastnost je zelo pomembna v vseh vozil, ker sistemov, kot so krmiljenje Motorja enot, Immobilizers, Blazin, Alarmi, Organ Nadzora Enot, ter nekateri drugi, zahtevajo, da opravite ponastavitev programiranja ali postopkov po popravilu avtomobilov je storiti, ali celo konfiguracija po zamenjavi zdrobljen kontrolno Enoto.

Strojne in programske zahteve

Programske opreme zahteva vsaj Intel Celeron/Pentium III 400 MHz, 128 MB RAM-a, kot 50 mb prostega TRDEGA diska prostor in USB 1.1 vmesnik (USB 2.0 priporočeno) in Microsoft Windows 98 SP2/2000/XP je servisni paket nameščen.

Če stranka zahteva, se lahko pripravimo pripravljen delati RAČUNALNIKOM.

PP2000 s polno Čip:

Lexia3 seznam paketov:

1x Glavno enoto

1x kabel za Diagnostiko

1x USB kabel(dolgo)

1x CD

Realno Sliko Kažejo:

Prosimo, Notic:

Ker izdelki ne bo imel dodatne notic o spremembah na embalaži izdelka,kraj porekla ali z nekaj dodatki,ki jih ne moremo zagotoviti, da stranke dobijo blago točno isto s shranite sliko in opis izdelka.Vendar ne moremo zagotoviti, da so izdelki za vse enako, z dobro kakovostjo na trgu.Če mi ne posodobiti sliko ali sorodne informacije v času, vas prosimo, da boljše razumevanje.

1.Mi lahko sprejmemo vse vrste plačila.

2.Prosimo, potrdite, izdelek in naslov za dostavo.In prosim, pustite nam sporočilo, da povem, kako veliko vrednost lahko napisali primeren o izdelkih.

3.Mi vam bo pustil sporočilo, da vam povem številko za sledenje po vrstnem redu, odpremljeno.In prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje o ladijski promet.

1.O poštnine čas,Gledano na Splošno,3~5 dni za DHL/UPS dostave.7~10 dni za EMS dostave.15~30 dni za HK Post Zraka dostavo Pošte.

Oznake: lexia 3 diagbox, kakashi obito, phaser, lexia 3 pp2000 kit, diagbox, najnovejši v783 921815c firmware, lexia, diagnost orodje, lexia 3, arabski vroče
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Različico Programske Opreme Najnovejši Diagbox 7.83
Posebne Funkcije USB
Vrsta koda reader
Blagovna Znamka OBDIICAT
Dnevni Preizkus močna
Strojna Oprema Različica 921815C
Jezik angleščina
Posodobitev Programske Opreme No
delovanje Enostavno upravljanje
Garancija eno leto

Napiši mnenje

Podobni izdelki