Akcija

€9.52

€11.48

Digitalni Avto In Zunanji Termometer Voltmeter Ura, Alarm, Osvetlitev EC98 77UD

Podaj mnenje

Navodila za uporabo:

OOTDTY Notranji ali zunanji termometer z voltmeter in ura

Namen uporabe:

1.Izdelek se uporablja za merjenje temperature v zaprtih prostorih in na prostem področjih.Poleg tega je napetost akumulatorja vozila se lahko izmeri in prikaže; digitalno uro, ki je tudi vključen.Napajanje bybatteries tipa LR44or CR2032(napajanje za osvetlitev zaslona je le pridobljen preko cigaretnega vžigalnika povezave vozila).

2.Preberite v navodila za uporabo skrbno ter jih shranite za kasnejšo uporabo.Vedno upoštevajte varnostna navodila in vse druge informacije, vključene v teh navodilih za uporabo!

3.Kakršno koli uporabo, razen, da bo zgoraj opisana privede do poškodbe, da je ta izdelek in se izpostavite na dodatna tveganja, kot so kratki stiki, požar, električni udar itd.Nobenega dela tega izdelka se lahko spremenijo ali zamenjajo!

4.Ta izdelek je v skladu z veljavnimi nacionalnimi in Evropskimi zahtevami.Vsa imena podjetij in izdelkov so blagovne znamke njihovih lastnikov.Vse pravice pridržane.

Opis:

Ta izdelek je na voljo za vaš avto v realnem času za učinkovito klinični nadzor, ko je temperatura zamrzovanje, vas naprava pozove, da bodite pozorni na opozorila vzorec ledu poškoduje vaš avto opraviti.

Ko je baterija napetost je previsoka ali prenizka, v realnem času napetost prikaz podatkov, lahko izda opozorilo vnaprej, tako da boste lahko spremljali podatke v realnem času bolj učinkovito, in lahko je navedeno v zgoraj navedenih podatkov in alarm v avtomobilu, vzdrževanje in popravila.

Specifikacije:

1, temperaturni merilni razpon: -50 do 70 stopinj (ko je temperatura nižja od -1 stopinj, led alarm vzorec sveti).

2, real-time spremljanje akumulator napetost, tok-napetost digitalni zaslon.

3, ura zaslon funkcija, ključ za let, mesec, prikaza datuma. 12-in 24-urno obliko prikaza.

4, modra, oranžna osvetlitev barvna pretvorba.

5, velikost: 108 X 80 X 42mm (W XD X H)

6, Teža: 115 g

7, Pakiranje: Color Box

Paket vključuje:

1 x Termometer in Napetost Akumulatorja Merjenje Časa

1 x Uporabniški Priročnik

Oznake: avto thermomet, za vrt termometer, ptica na prostem, savna termometer digitalni zunanji, thermomet, 220v termostat, higrometer savna, mi termometer, higrometer, nakup kuhanje termometer, digitalni časa zaklepanje
Teorija Temperaturni Regulator
Blagovna Znamka OOTDTY
Certificiranje NOBEN
Vrsta Prikaza Digitalno
Vrsta Napajanja Polnilnik
Uporaba na prostem
Velikost Zaslona 4.0 - 6.9 Cm
Številka Modela 77UD
Max Merjenje Temperature 49°C In Pod
Slog Stoji Postaja
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Podobni izdelki