Akcija

€30.23

Za ELPLP85 Visoke kakovosti Projektor gole Žarnice za Epson EH-TW6800 EH-TW6600 EH-TW6600W EH-TW6700 EH-TW6700W

Podaj mnenje

Naše prednosti:

1,Smo zagotovili, da vse LUMNOV združljiv svetilke so nameščene z IZVIRNO GORILNIKI v notranjosti, tako da bo imel najboljše delovanje.

2,Ob istem času, smo 6 mesecev garancije za svetilke.Smo prodali veliko projektor svetilke za naše clents iz vsega sveta, z ugledom.

O popust:

Dragi prijatelj, če kupite izdelek ponovno v naši trgovini po 3 mesecih od prvega reda, se lahko obrnete na nas, vam bomo 15% popust.Ta popust velja samo za stare stranke.

O Projektor lučka: Lučka model: za ELPLP85 / V13H010L85 Moč: 250w Garancija: 180 dni Svetilke tip: 100% nova nadomestna žarnica z ohišjem

Delovna doba: cca. 2000hrs

Delo z Epson: EH-TW6800 / EH-TW6600 / EH-TW6600W / EH-TW6700 / EH-TW6700W.itd

Dostave: 1-2 delovnih dni

Vzdrževanje svetilko življenja:

1. Stikalni napajalnik pozornost naročila.

Običajno, ko smo vklopite projektor, morate vklopiti napajalni najprej, in nato pritisnite in držite tipko LUČKA kazalnika v projektor je nadzorno ploščo, dokler se zelena lučka ne utripa.Zaustavitvijo ne more neposredno cut off, moč, vendar mora najprej držite tipko LUČKA kazalnika, dokler se zelena lučka ne utripa, projektor hladilni ventilator se ustavi vrtenje, in končno cut off za vklop.Tako pravico, preklopite na projektor z električno energijo na življenje svetilke in projektor je notranji deli življenje velik vpliv.

2. Stikalni interval naj bo približno 5 minut.

Ker projektor z električno energijo z uporabo sorazmeren pulse width modulation način omrežne buck in regulator napetosti, stalen moči za obdelavo, in ki se ukvarjajo s temi povezavami, projektor napajanje z električno stikalo transformator bo delo v višje frekvence, stikalo na pogosto prižiganje in ugašanje bo proces, ki se naravno pojavljajo precejšnje izgube stikalo, ki bo te izgube lahko prenesejo toploto oddaja ven, tako da je temperatura v notranjosti projektor, plus žarnice sama izdala Toplote, zbranih v projektor znotraj majhnem prostoru, to bo enostavno, da bi balona eksplozije pojav.Poleg tega pogosto stikalni napajalnik, ampak tudi na projekciji lučka za proizvodnjo velik vpliv na tok, projekcija lučka bo zelo enostaven za škodo.Da bi preprečili škodo na teh žarnic, smo poskusite ne, da preklopite na projektor pogosto, vendar prav tako ne pozabite, da po izklop projektorja če želite zagnati, vam ga mora bolnik čakati približno 5 minut.

3. Ne dela za več kot štiri ure vsak čas.

Če projektor lučka za dolgo časa, da dela, projektor, vgrajenega v imaging sistem, ki lahko oddaja veliko toplote, te toplote bo privedla do projektor znotraj hiter porast temperature, saj projektor svetilka stenska quartz pod visoko temperaturnih pogojih bo prineslo devitrification Pojav, ki izhajajo iz bele lise, tako veliko odpornost ustaviti prodiranje svetlobe, tako da lokalno območje nenormalen dvig temperature, in tako povzroči nadaljnje širitve devitrified področju, tako, da je svetlost hitrega padca, in je verjetno, da povzroči, da se žarnica eksplozije.Zato, kolikor je mogoče, moramo paziti, da naj projektor vsakič, ko lahko delo ne sme trajati več kot štiri ure.

Package podrobnosti:

Krepitev paket za preprečevanje poškodb izdelka med prevozom, prosim, ne skrbite.

Bomo ladja v roku 1-2 delovnih dneh po tem, ko smo prejeli naročila .Gledalisce-zarja.si : To bo treba carinskih dajatev , je odvisno od carinskega svoje države E-pošta: To potrebujejo več časa , in sledenje imformation bodo imeli zapoznelo.Ruski : Vaše polno ime ni potrebna .vključno s prvo ime+srednji ime+priimek , DHL ,UPS ,FEDEX ,TNT, niso na voljo za ruske , če želite hitro dostavo prosimo, izberite E-EMS .Za Brail : vljudno Prosim, povejte nam svoje CPF NE, od odločite, DHL,UPS,TNT,FEDEX .

Iz kakršnih koli razlogov vrnete izdelek ,vas prosimo, da nas kontaktirate v vaš prvi čas, preden si dal spora, ali nam negatie povratne informacije .Blago, ki je poškodovana ali manjka komponenta ni vračila Kupec mora sprejeti, ladijski promet pristojbina pri naslednjih razlogov vračila happaned, 1. Kupci kupili, kar so, ne domnevam, da kupujejo ali ne, kot je (ne-težave s kakovostjo) 2. Blago je že iz zavarovanja poteka, ki je 180 dni od kupca dobili lučka.

Oznake: projektor star, elplp78, Epson, projektor, elplp85 epson, 3d aktivna povezava, plastični cyan rdeče anaglyph 3d očala, epson projektor, balastne epson, 80 mm lupo
za epson EB-S6 EMP-S5 EX30 EB-S6 EB-W6 EMP-X5
Garancija 180 Dni
Dostava 1-2 delovnih dni
UPORABLJA SE ZA Doma, izobraževanja, poslovnih, šolskih
lučka model za ELPLP85 gole žarnice
Številka Modela za ELPLP85
Blagovna Znamka LUMNOV&OEM

Napiši mnenje

Podobni izdelki