Akcija

€26.97

€33.72

Industrijski Električni Toplotno Pištolo na Vroč Zrak Pištolo, sušilnik za Lase sušilec za lase Spajkanje Puhalo Za Odbijač PP, PVC Skrči Zavijanje, Plastične Baklo Orodje

Podaj mnenje

Značilnosti :

To je plastični varjenje tehniko, ki je podobna plinsko varjenje kovin, čeprav posebne tehnike so različne.

To je posebej zasnovan toplotno pištolo (vroči zrak varilec) daje jet vročega zraka, ki mehča delov, ki se pridružila, kot tudi plastična polnila palico.

Vroč zrak/plin za varjenje, ki je skupna za izdelavo tehnika za izdelavo manjših predmetov, vključno z in ne omejeno na kemijske cisterne, rezervoarji za vodo (črna, siva, sveže in predstikalne naprave), toplotni izmenjevalniki, in vodovodne armature.

Materiali, ki se za varjenje in varjenje palica mora biti iste ali zelo podobne plastike.Varjenje PVC, akril, da je izjema od tega pravila.

Plastično ploščo varjenje popravila različne plastične dele različnih plastičnih materialov, dekoracijo varjenje, instrument prahu, vlage, električni motor sušenje.

Specifikacija :

Ime: Plastično Pištolo Varjenje

Barva: Cyan

Material: Plastika

Nazivna Napetost: 220V

Max Moč : 1080W

Frekvenca: 50Hz

Temperaturno Področje Uporabe : 40 - 550°C

Veter količina: 3m3/h

Pritisk vetra: 2942Pa

Plug: EU Plug

Package includeds :

1 x Hot Air Gun

1 x Svinčnik Nasvet Šoba

1 x Ploščato Konico

1 x Pritiska Valj

Opomba:

Ob prvi uporabi je lahko ogenj ali dim, to je normalen pojav, električne energije za nekaj minut, bo izginila.Pištolo po uporabi, prosimo, bodo prenesena na najnižjo temperaturo profil pištolo sodček hlajenje po zaustavitvi, tako, da ne odpadne toplote poškodovanih delov, vplivajo na življenjsko dobo.

Oznake: tabela mesto varilec, sr2ez, varjenje plastičnih pištolo na vroč zrak, sušilec za lase, heat shrink, točke varilec, železo spajkanje, cree žaromet, zavrtimo sušilnik za lase, toplotna cev shrinkable
Vrsta Drugo
Vrsta Varjenja Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Podobni izdelki